Over ons

Voorzitter – Miranda van Boxtel

Mijn moeder was vrijwilligster bij S.O.S. voor huisdieren, zo werd ik al jong betrokken bij de spoedopvang van dieren. Toen ik op mezelf ging wonen heb ik dit doorgezet. Dieren gaan bij mij voor alles en dat doe ik met heel veel liefde. Onze stichting staat klaar voor de meest kwetsbare groepen in de samenleving, de minima en hun dieren. Een doel waar ik met hart en ziel achter sta!


Secretaris – Wilma Hensen

Als kind al nam ik dieren mee naar huis die op mijn pad kwamen en hulp nodig hadden.
Ook mijn hart voor mensen is groot. Deze stichting helpt zowel mens én dier en dat past helemaal bij mij. Daarbij weet ik uit eigen ervaring hoe het is om de dierenarts niet te kunnen betalen. Onze hulp is hard nodig want de nood wordt alsmaar hoger.


Penningmeester – Nikki Franken


Met de komst van mijn eerste buitenlandse hond ben ik me gaan verdiepen in het rescue werk. In Roemenië hielp ik een groep lokale dierenartsen en vrijwilligers bij het steriel maken van zoveel mogelijk (straat)honden en katten. 
Geraakt door het leed daar zet ik me nu graag in voor de huisdieren in Nederland. Ook hier is veel leed en ieder dier dat dankzij de hulp van onze stichting bij het baasje kan blijven is er eentje. Ieder baasje wat niet nachten wakker hoeft te liggen van de dierenartsrekening ook.
Als bedrijfsadministrateur is de financiële verantwoording van de stichting bij mij in goede handen.

 


Reacties zijn gesloten.