Over ons

Voorzitter – Miranda van Boxtel

Mijn moeder was vrijwilligster bij S.O.S. voor huisdieren, en zo werd ik al jong betrokken bij de spoedopvang van dieren. Toen ik op mezelf ging wonen heb ik dit doorgezet. Dieren gaan bij mij voor alles en dat doe ik met heel veel liefde. Onze stichting staat klaar voor de meest kwetsbare groepen in de samenleving, de minima en hun dieren. Een doel waar ik met hart en ziel achter sta!


Secretaris – Wilma Hensen

Als kind al nam ik dieren mee naar huis die op mijn pad kwamen en hulp nodig hadden.
Ook mijn hart voor mensen is groot. Deze stichting helpt zowel mens én dier en dat past dus helemaal bij mij. Daarbij weet ik uit eigen ervaring hoe het is om de dierenarts niet te kunnen betalen. En zo zijn er velen, onze hulp is hard nodig want de nood wordt alsmaar hoger.


Penningmeester – Nikki Franken


Met de komst van mijn eerste buitenlandse hond jaren geleden ben ik me gaan verdiepen in het rescue werk. Ik ben sindsdien regelmatig in Roemenië te vinden als ‘verkoeverzuster’ bij grootschalige meerdaagse projecten waar ik met een groep lokale dierenartsen en vrijwilligers zoveel mogelijk (straat)honden en katten steriel maak om zodoende het zwerfdierenprobleem aldaar te verminderen. Dat dit echt werkt blijkt op straat in de dorpen en steden waar we regelmatig komen.
Uiteraard zet ik me ook graag in voor de dieren in Nederland, helaas komt ook hier veel leed voor. Ieder dier wat dank zij de hulp die onze stichting kan bieden bij het baasje kan blijven is er eentje, en ieder baasje die niet nachten wakker hoeft te liggen van de dierenartsrekening ook.
Het voeren van bedrijfsadministraties is mijn vak, dus uw donaties zijn bij mij in goede handen.

 


Reacties zijn gesloten.