Lady

Lady stond op Marktplaats, hier de tekst van de advertentie: “Mijn moeder is pas geleden overleden en omdat er niemand anders was kreeg ik haar hond: Lady, een Cocker Spaniël teefje van bijna 9 jaar oud. Ze zit onder de klitten, vooral onder haar poten, daar is het vervilt. Ook stinkt ze erg uit haar bek dus haar gebit moet worden nagekeken. Ik vind het vreselijk erg voor haar maar ik kan haar niet helpen, door omstandigheden zit ik in de WSNP. Ze is ontzettend lief en wil de hele dag knuffelen. Wie wil haar laten behandelen en een nieuw huisje geven?”

Onze stichting werd op deze advertentie geattendeerd en we zochten direct contact met het baasje. Zij wil Lady absoluut niet kwijt en kan ook voor haar zorgen, maar heeft de middelen niet om wat nu dringend nodig is te betalen.

Onze stichting stuurde Lady op onze kosten op consult (juli 2019), waaruit een stevige kostenraming kwam voor haar behandeling. We startten een grote donatie actie op FaceBook en dank zij vele lieve mensen kon Lady geholpen worden aan haar verwaarloosde vacht en gebit (augustus 2019).

In november 2019 volgde een tweede operatie voor het verwijderen van een mamatumor en de sterilisatie van Lady, en in juni 2021 kwam ze weer bij ons voor opnieuw de vacht en het gebit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *